Kennelünkről

Valamikor magyar agarakkal kezdtem el coursingen versenyezni, de később beleszerettem a pályaversenyzésbe, így egyenes út vezetett a pálya királyaihoz, az angol agarakhoz. Igazából csak azért váltottam fajtát, mert sportot akartam váltani. Már akkor is hittem, hogy pályán csak angol agarakkal van értelme versenyezni.(!)rolex knockoff

Tenyésztésem alapját nem egy tenyészszuka, hanem egy fedező kan alapozta meg: kennelünk büszkesége, az ír import Jaxx on Fantasy (Jazz).

De pl. született már alom ír import fagyasztott
spermából is.

stemgrove3

Kennelünk csak pályaverseny vonalú angol agarakkal dolgozik, leggyakrabban ausztrál, ír és amerikai vérvonalakkal.
A Stemgrove Kennel kis kennel, nem születnek tömegével a kölykök. Ezidáig évi egy alom született nálunk. Úgy gondolom a minőségi párosításokon túl, szintén nagyon fontos hogy a mennyiség ne érje el azt a szintet, amikor már nem lehet megfelelő gazdikat találni a kölyköknek.

A gazdik kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy szeressék majd a tőlünk választott agarat, és tudjanak is vigyázni rá. A versenyzési szándék előny, de egyáltalán nem feltétel.

Kölyköt csak olyan jelentkezőknek adunk, akikről feltételezzük, hogy megfelelő gazdái lesznek a kicsiknek, és úgy gondoljuk, való nekik az angol agár fajta.

A kölyköket minden esetben a koruknak megfelelő oltásokkal, chippel, törzskönyvvel és szerződéssel adjuk a gazdinak.

A kezdő gazdiknak igény esetén a legjobb tudásunk szerint segítünk, tartási, nevelési és edzési témában is szívesen adunk tanácsokat. A tőlünk elkerült kölykökre nem ellenfélként tekintünk a versenypályán, hanem családunk tagjaként. Sikereikre ugyanannyira büszkék vagyunk, mint ha saját tulajdonú agár érte volna el az adott szép eredményt.

At the same time, tests and standards paper writing in nearly every state are changing, which makes effects of pro-academic-writers.com the new systems harder to study and comprehend

panerai replica